Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Σοσια-Ληστές ή Βάρβαρους ;;;

Διαβάζοντας τα πέρι Ευρωεκλογών σε μια βραδινή αναζήτηση στο Διαδίκτυο , έτυχε να διαβασω και το αρθρο αυτό , και μου δόθηκε για αλλη μια φορά η ευκαιρία να σκεφτώ γιατί ποτέ (τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον) δεν προκειται να δούμε και τόσο μεγάλη προκοπή στον τόπο μας. Η ποσότητα εχει αντικαταστήσει την ποιότητα και όπως ελεγαν και οι αρχαίοι μας ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΩ ΕΥ ΤΟ ΠΟΛΥ.
Με μια εντελώς πρόχειρη πραγματικά ανάλυση ενας ουδέτερος - αντικειμενικός παρατήρητής καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά στη χώρας μας και πως ειναι δυνατόν τόσες πολλές απόψεις να εκφράζουν άποψη για το ίδιο ακριβώς πράγμα : το μέλλον της Ε.Ε .
Η χώρα πάσχει από οξύ Σύνδρομο Στέρησης της Εξουσίας (ή "Καρεκλοκενταυρίασης" στην καθομιλουμένη) και τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε:
Σοσια-Ληστές ή Βάρβαρους ;;;
Ο πρόεδρος της Αξ. Αντιπολίτευσης δεν βαστιέται με τίποτα, ενώ η Βουλή "έκλεισε" για τις Ευρωεκλογές, αυτός "ανοιξε" την Παλίά Βουλή για να ανακοινώσει τις προτάσεις του κόμματος . Μα καλα ξεχνούν τόσο έυκολα σε αυτό το κόμμα;;; Αλτσχάιμερ έχουν πάθει;;;Στελέχη όλων των κομμάτων κάνουν ακριβώς τα αντίθετο από που λένε: Πολώνουν το πολιτικό κλίμα και δεν αφήνουν τον πολίτη να "ανασάνει" και να σκεφτεί με βάση το συμφέρον της χώρας. Άραγε τελείωσε ο εμφύλιος;;;
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: