Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Όλα παίρνουν το δρόμο τους σιγά σιγά...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ !!!


Αφορμή για αυτή την ανάρτηση στάθηκε το σημερινό εριστικό δημοσιεύμα του Έθνους.
Μεσά λοιπόν από την Ελληνική Πραγματικότητα που όλοι ζούμε και βιώνουμε καθημερινά, "τύχαια" ένα κοριτσάκι το οποίο έχει στο όνομα του εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαρισμούς και "τυχαίνει" να είναι κόρη μεγάλου στέλεχους της Ζίμενς Ελλάς, και που "τυχαία" είχε παει ταξίδι στη Ρόδο αφού είχαν εκδοθεί "τυχαία" πάλι εντάλματα σύλληψης εις βάρος της και της υπόλοιπης οικογένειας, βρίσκεται τώρα στη φυλακή να παίζει εκεί με τα "γατάκια της" . Να κάνουμε και έρανο να τη βοηθήσουμε...!!!

Το ΠΑΣΟΚ βέβαια φαίνεται να ενοχλείται (και καλά κάνει αφού βγαίνουν στη φόρα τα άπλυτα του!) αφού τοοοοοόσα χρόνια δεν είχε αγγίξει καθόλου το σκάνδαλο με τις προμήθεις και τα συστήματα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, και επειδή μετα το 2004 δεν τους έγινε η χάρη να τα "βρουν" με την Κυβέρνηση και να τα συμψηφίσουν , τώρα βγαίνουν και παραπονιούνται τα παπαγαλάκια του αφού ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο (άλλο βέβαια που δεν πάει κανένας Υπουργός στη Φυλακή!!!).
Βέβαια μην ξεχάσω να μνημονεύσω και την ευαισθησία που έχουν τα λαμόγια πάσης φύσεως όταν είναι να πάνε φυλακή αρρωσταίνουν πριν μπουν!!!

Οι δικαιολογίες ότι άργησε το Υπουργείο Εξωτερικών με το Υπουργείο Δικαιοσύνης να συννενοηθούν δεν το θεωρώ θετικό ,απλά το θεωρώ ρεαλιστικό αφού όλοι οι υπάλληλοι και κλητήρες ήταν για καφέ στο Σύνταγμα!!! Και γι ' αυτό φταίει ο Καραμανλής;;;

Αφού το Ελληνικό Έθνος και οι υπάλληλοι του βασιλεύουν λοιπόν εις φραπεδοπελάγη ευτυχίας και καλοκαιρινής σιέστας, ο ανακριτής εφαρμόζοντας "ακραίες δικονομικές ενέργειες" (κατά το ΠΑΣΟΚ!!!) κάνει "πραξικόπημα" προσβάλλοντας την "Νομική Αισθητική" τους γιατί ο νόμος σύμφωνα με τον κ. Ρόβλια δεν ακομπάει συζήγους και θυγατέρες , οι οποίες μπορούν να ξεπλένουν άφοβα βρώμικο χρήμα!!! Τέτοιες λοιπόν εκφάνσεις "Καπιταλιστικού Σοσιαλισμού" είχαμε 20 χρόνια, ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ δεν θα πάρουμε κύριοι.

Και ενώ λοιπόν συμβαίνουν αυτά, γίνεται κυριολεκτικά ΠΑΡΕΛΑΣΗ δικηγόρων που έχουν "θητεύσει" στον Κορυδαλλό που ΤΡΕΧΟΥΝ να υπερασπιστούν την οικογένεια με απανωτές παραιτήσεις ο ένας απο τον άλλο για λόγους περί όνου σκιάς. Αυτοί λοιπόν επιβραδύνουν τη διαδικασία με συνεχόμενες αλλαγές της υπεράσπισης και τραβούν την υπόθεση πίσω, χωρίς βέβαια ούτε μία συσταση απο τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών!!! Όλα βαίνουν καλώς γι αυτούς!!!Γιατί να το κρύψουν άλλωστε;;;
Μην πω βέβαια και για το βιογραφικό του Γιώργακη Νο2... τα ξέρετε !!! Κοιτάξτε προσεκτικά χρονολογίες και θα καταλάβετε τι "αντιπολίτευση" κάνει!!!
Μια απο τα ίδια και ο Βαγγελάκης ...

Και όλα αυτά 3 ημέρες πριν τις εκλογές!!! Πολλές συμπτώσεις σε αυτή τη χώρα. Πως και δεν έχει πέσει και κανένας μετεωρίτης στο Αιγαίο να τρέχουμε είναι απορίας άξιο μετά απ όλα αυτά...

Σταματώ εδώ γιατί αλλίως θα πρέπει να γράψω βιβλίο...

5 σχόλια:

grsail είπε...

Και όμως ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ !
(εκτός από ανυποψίαστος)

Υπόγειος είπε...

κι όμως δεν είμαι βάρβαρος :D
απλά ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου... Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Και μην νομίζεις ότι έχω την εντύπωση ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση Ζιμενς, απλά να ξεφτυλιστούν θέλω οι βαρόνοι της πράσινης ανάπτυξης που απο το 1996 μοίραζαν όπως ήθελαν και κράτουσαν για την τσέπη τους τα λεφτα του κοσμάκη...και τώρα προσπαθούν να γίνουν τιμητές των πάντων...

grsail είπε...

Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να επιμείνω στον χαρακτηρισμό μου για τρεις λόγους :

(a) Η εκδικητικότητα της πολιτείας πάνω σε ανθρώπους που εκ των πραγμάτων δεν έχουν σχέση με το ζήτημα είναι ίδιον βασικής έλλειψης πολιτισμού (δεν συζητώ για το προφανές έλλειμμα αποτελεσματικότητας). Με αυτή την έννοια τα κορίτσια αυτά και όταν ο πατέρας τους τους αγόραζε φαγητό και ρούχα και όταν τους πλήρωνε το φροντιστήριο με τα 'siemens' χρήματα ήταν ένοχες. Πρέπει λοιπόν να οδηγηθούν στην πυρά. Η επίθεση των ηλίθιων και επίορκων ιερέων του νεο-φιλελευθερισμού των δήθεν ανεξάρτητων και δήθεν δικαστών στην εσωτερική αξιακή συνοχή της χώρας ολοκληρώνεται με την εντελώς αναίτια, τυφλή επίθεση στον πλέον βασικό και ευαίσθητο θεσμό : την οικογένεια. Τα πάντα προκειμένου να δημιουργήσουν συστημικό άλλοθι, τα πάντα προκειμένου να κρύψουν την ανικανότητά τους κάτω από το χαλί !

(b) Για δεκαετίες η κατανομή των μεγάλων έργων του ΟΤΕ ήταν ΠΑΝΤΑ 60% Intracom και 40% Siemens με τα προϊόντα της Intracom συνήθως υποδεέστερα, άκουσε κανείς κάτι για διερεύνηση για "μαύρα" της Intracom ; Μόνο η Siemens έδινε ; Δεν είναι αυτό το άκρον άωτον της συγκάλυψης και της υποκρισίας ;

(c) Καλά αυτοί που έδιναν ... έδιναν το καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ΠΟΥ τα έδιναν και ΠΟΙΟΙ τα έπαιρναν. Για αυτούς τους τυφλοπόντικές της ζωής του τόπου δεν ακούγεται τίποτα, δεν ασχολείται κανείς. Ωραία η δικαιοσύνη σας να την χαίρεστε !


- γνωρίζω κάτι ανίψια και μερικά βαφτιστήρια των ανθρώπων της Siemens, δώστε μου ένα τηλέφωνο μυστακοφόρου ράμπο της άχρηστης ΕΑ για να τους καταδώσω και να συλληφθούν πάραυτα ... αμ' πώς !

Καταλάβατε τώρα για ποιο λόγο είστε εκτός από ανυποψίαστος και βάρβαρος ;

Υπόγειος είπε...

1. Από τυπικής και μόνο νομικής απόψεως και εφόσον αληθεύει η πληροφορία ότι αναγραφόνταν τα ονόματα των παιδιών στα βιβλιάρια των λογαριασμών του φυγόδικου ως συνδικαιούχοι, έπρεπε να κληθούν απο τη δικαιοσύνη, ανεξάρτητα αν θα τα έπαιρναν ποτέ ή όχι τα λεφτά. Από την άλλη πλευρά βλέπω και πως αντιλαμβάνεστε και τα εκτελεστικά όργανα της δικαιοσύνης και φαντάζομαι να μην υπονοείετε ότι εφόσον αλλάξει κυβέρνηση θα βελτιωθούν τα πράγματα.Πιστεύω πως το ζήτημα ειναι γενικότερο και αφορά περισσότερο τους πολίτες παρα την πολιτική. Η κατρακύλα στην οποία βρίσκεται ήδη η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και μιλώ για κατάρρεση αξιών, πεποιθήσεων, ανοχής στον χρηματισμό και όλα τα συνεπακόλουθα, δεν απέχει και πολύ απο το ποιόν των ανθρώπων που επιλέγει να την εκπροσωπήσει συνολικά.

2. Συμφωνώ πλήρως!!! Αλλά μην ξεχνάμε ότι και το κύκλωμα πληροφόρησης με τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιοφωνα, περιοδικά έχει εξαιρετικά ικανό προσωπικό στο να παραπλανά και να καθοδηγεί κατά το δοκούν όπου θέλει το λαό με την απλούστατη μέθοδο των δελτίων των 8μμ καθημερινώς, ο καθένας και από διαφορετικό πόστο. Η φαυλότητα της χώρας δεν έχει όριο.

3. α. Δεν είναι δικαιοσύνη μου και δεν την χαίρομαι! Το ποίοι όμως υπαρασπιζονται στα δικαστήρια τους ενόχους θα έπρεπε έστω κατ αρχήν να σας προβληματίσει μην πω θορυβήσει.
Αυτοί που τα έδιναν είναι γνωστά στελέχη, οι μισοί δικάζονται ή θα δικαστούν και οι άλλοι εξαφανίστηκαν. Τώρα το ποιοι τα έπαιρναν είναι πολύ απλο: Κοιτάξτε τους υπουργούς που σχετίστηκαν με τον ΟΤΕ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη φάση της ανάθεσης των έργων (1996-2003)(γιατί έστω και αν ανακαλύφθηκαν οι αμαρτίες το 2004 τον μάρτιο μην μου πείτε ότι μπορούσαν να αντιστραφούν, αν και έγινε ανακοστολόγηση προς τα κάτω σε όλες τις εργολαβίες!!!) και θα τους βρείτε πανεύκολότατα!!!
Η ευθύνη κατά την γνώμη μου αποδίδεται κυρίως σε αυτούς που τα έπαιρναν - διότι υποτίθεται ότι καταχραζόμενη την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού έκαναν την βολεψή τους.
Βέβαια η παραγραφή ως νομικό εργαλείο της βουλής βοηθά στην επιβίωση της φαυλότητας αλλά αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν τόσο εύκολα όσο όλοι θέλουμε να νομίζουμε. Πολιτικώς αξιοποιούνται από τους κυβερνώντες και τους κυβερνήσαντες αλλά ποιανού δημιούργημα είναι;;;

- Ο κατάλογος του ΟΤΕ ειναι στη διαθεσή σας νομίζω, και πιστευω ότι δεν περιμένατε ενα μπλογκ να σας υποδείξει την αρμοδια υπηρεσία που θα τους καταγγείλετε αν νομίζτε ότι διαπράττουν οικονομικά εγκλήματα. Επιπλέον, και εφόσον είστε ενήλικος, μάθετε ποιον πρέπει να ψηφίζετε...

Όπως λοιπόν καταλάβατε ή αν θέλετε να καταλάβετε και εσείς τώρα η κατάσταση της χώρας δεν παρέχει και πολλές πολυτέλειες τόσο από άποψη χρόνου όσο και από άποψη λειτουργίας του κράτους. Έστω λοιπόν ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος που προσπαθεί να θεμελιώσει το ελάχιστο των απαιτήσεων για ένα αντάξιο βιοτικό επίπεδο χώρας ΕΕ, κόντρα στο βαθύ παρακράτος το οποίο το ίδιο πολιτικό σύστημα εδραίωσε και λυσαλέα αντιδρά στην ταξινόμησή του, και έστω ότι δεν είναι ο Μάγος Μέρλιν που θα πει τα μαγικά του και όλα θα διορθωθούν, πιστεύω πως η σφοδρή σύγκρουση ακολουθούμενη σε μεγάλο βαθμό απο ανικανότητα των εκτελεστικών οργάνων οδηγεί σε αυτές τις καταστάσεις που είδαμε στο πρωτοσέλιδο του περί ού ο λόγος. Όχι όμως να αθωώνουμε μέσω πρωτοσέλιδου ανθρώπους που έστω και άθελα τους τυπικά εμπλέκονται...

Πας μη ΠΑΣΟΚ έστι βάρβαρος λοιπόν ;;;

grsail είπε...

- Δεν το είχα σκεφτεί επί χρόνια, αλλά ο Βουλγαράκης (του οποίου τα παιδιά δεν συνελήφθησαν) με έμαθε ότι το νόμιμο δεν είναι και ηθικό ...

- Τα μέσα είναι καθοδηγούμενα, οι καθοδηγητές είναι γνωστοί αλλά βρίσκονται στο απυρόβλητο

- Δεν υπερασπίζομαι ενόχους ούτε υπερασπιστές ενόχων. Η μισή αλήθεια όμως δεν παύει να είναι το πλέον ύπουλο είδος ψεύδους.

- Οι αποφάσεις που αφορούν «την χώρα» δεν λαμβάνονται στο κοινοβούλιο, λαμβάνονται ανεξέλεγκτα σε πολυτελή σαλόνια εντός και εκτός Ελλάδος. Η εκτελεστική εξουσία διαπλέκεται – απροκάλυπτα πλέον – με την δικαστική μέσα στο φόντο του παραπλανητικού θορύβου των ΜΜΕ.

- Ποιος είναι ο Μάγος Μέρλιν ;

- Δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ διότι (1) δεν μου αρέσει να δέρνουν ηλικιωμένους (2) ο νόμος Σκανδαλίδη με 40 έδρες πριμ στον ‘πρώτο’ καταλύει την Δημοκρατία – βέβαια η κατάπτυστη συντηρητική παράταξη φρόντισε το 40 να το κάνει 50 (!) (3) δεν ξέχασα τα σκάνδαλά τους (4) ευθύνονται για την μέγιστη εθνική καταστροφή των Ιμίων όπου οι Έλληνες _διδάχτηκαν_ να ηττώνται, συνδέσανε την ύπαρξή τους με την ατιμωτική υποχώρηση, με την ανοχή της αδικίας !
( θα ψήφιζα ΣΥΝ αλλά η ιντριγκαδόρικος καθορισμός του ψηφοδελτίου τους με έπεισε ότι δεν είναι σοβαροί )