Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Εκστρατεία του Hollywood για τις αμερικανικές εκλογές

Όταν ένας απο τους πιο αυθεντικούς και παρεμβατικούς σουπερστάρ του Χόλλυγουντ έχει κάτι σημαντικό να πεί δεν το πέρνει στα ελαφρα. Και ειδικά όταν μιλάμε για τον Leonardo DiCaprio του αρκεί ένα σύντομο τηλεφώνημα για να μαζέψει τους σουπερστάρ του πλανήτη απο τον Steven Spielberg μέχρι την Julia Robers για να βοηθήσουν να διαδόσουν το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να πάνε να ψηφίσουν στις αμερικανικές εκλογές της 4ης Νοεμβρίου. Και αυτό γιατί στις προηγούμενες εκλογές του 2004 το αποτέλεσμα κρίθηκε για μόλις 537 ψήφους στα τόσα εκατομμύρια των πολιτών των ΗΠΑ. Οπότε καταλαβαίνετε το πόσο σημαντική είναι έστω και η ΜΙΑ ψήφος.
Τα παρακάτω video είναι άκρως απολαυστικά και έγιναν κατ' αποκλειστικότητα για το MyspaceTV.com. Είναι προφανές πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή σαν ανθρωπότητα έχουν ξεπεράσει τα εθνικά σύνορα της κάθε χώρας και έτσι είναι επιτακτική ανάγκη όλοι να ευαισθητοποιούνται και να ασκούν το δικαιώμα της ψήφου που αυτό καθορίζει και τις αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν στο μέλλον και θα μας επηρεάσουν όλους.
Γι αυτό όποτε έρχονται εκλογές και στην χώρα μας μη διστάζετε και μην απογοητεύεστε απο την καθημερινοτητα της, "σπαταλήστε" 10 λεπτά απο το χρόνο σας και ασκείστε το δικαίωμα που σας δίνετε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ...
Πολλά είπα, ας δούμε το βίντεο...

5 More Friends


Register to vote!





Δεν υπάρχουν σχόλια: